Cand intelegi cu adevarat ce trebuie sa mananci nu va trebui sa iti
numeri caloriile pentru a putea slabi si pentru a avea rezultate
permanente.
Am spus ca azi vorbim despre cei 3 pasi pentru a slabi rapid. Priumul pas este vorba despre energia care intra vs energia care iasa. Al doilea pas reprezinta timpul meselor sau frecventa lor iar al 3 lea pas si poate cel mai important este vorba despre tipul meselor.
Multi, cand vor sa slabeasca vad mancarea ca pe un inamic si incep sa manance mai putin crezand ca vor slabi. Daca ne luam numai dupa primul pas adica cata energie intra in corpul nostru vs cata energie consumata atunci putem avea doar un hamburger la micul dejun si am slabi. Dar toti stim ca nu este chiar asa pentru ca ceilalti 2 pasi sunt si mai importanti si cred ca sunt piesele lipsa din puzzle pe care multi nu le dau atentie.
Cum am spus in articolul precedent frecventa meselor este un element esential pentru crestera metabolismului. La inceput am mentionat faptul ca acum zeci de mii de ani eram doar vanatori si adunatori si din aceasta cauza corpul a dezvoltat un mecanism de supravietuire. Deci daca nu mananci timp de cateva ore corpul incepe sa depoziteze. De aceea nu functioneaza aceasta tehnica de a manca mai putin pentru ca obtii exact rezultatul opus. In loc sa scapi de kilograme corpul va crede ca esti intr-o situatie de supravietuire si va depozita toate caloriile pe care le mananci. Acum ca o regula, de cand te trezesti si pana mergi la culcare este bine sa mananci ceva la fiecare 2 – 3 ore. Sa spune mai bine la un interval de 3 ore.
Al 3 lea element important pentru a pierde in greutate il reprezinta tipul de alimente. Cum am spus la inceput daca intelegi cu adevarat ce trebuie sa mananci nu va trebui sa renunti la mancare pentru a slabi. Dinpotriva vei manca chiar mai mult decat acum atata tipm cat consumi tipul de aliemente corect. Aici vorbim despre carbohidrati, proteine si grasimi.
Daca nu luam valorile corecte din acesti macronutrienti nu vom elibera grasime ca si combustibil iar in schimb ne bazam doar pe mese formate predominat din carbohidrati pentru a avea energie. Daca mai tineti minte din articolele trecute vrem sa ne transformam corpul intr-o masina automata de ars grasim si facem acest lucru numai daca ne invatam corpul sa arda grasimi pe post de combustibil. De aceea ultimul pas, tipul de alimente pe care il consumam, este cel mai important.
Am spus ca azi vorbim despre cei 3 pasi pentru a slabi rapid. Priumul pas este vorba despre energia care intra vs energia care iasa. Al doilea pas reprezinta timpul meselor sau frecventa lor iar al 3 lea pas si poate cel mai important este vorba despre tipul meselor.
Multi, cand vor sa slabeasca vad mancarea ca pe un inamic si incep sa manance mai putin crezand ca vor slabi. Daca ne luam numai dupa primul pas adica cata energie intra in corpul nostru vs cata energie consumata atunci putem avea doar un hamburger la micul dejun si am slabi. Dar toti stim ca nu este chiar asa pentru ca ceilalti 2 pasi sunt si mai importanti si cred ca sunt piesele lipsa din puzzle pe care multi nu le dau atentie.
Cum am spus in articolul precedent frecventa meselor este un element esential pentru crestera metabolismului. La inceput am mentionat faptul ca acum zeci de mii de ani eram doar vanatori si adunatori si din aceasta cauza corpul a dezvoltat un mecanism de supravietuire. Deci daca nu mananci timp de cateva ore corpul incepe sa depoziteze. De aceea nu functioneaza aceasta tehnica de a manca mai putin pentru ca obtii exact rezultatul opus. In loc sa scapi de kilograme corpul va crede ca esti intr-o situatie de supravietuire si va depozita toate caloriile pe care le mananci. Acum ca o regula, de cand te trezesti si pana mergi la culcare este bine sa mananci ceva la fiecare 2 – 3 ore. Sa spune mai bine la un interval de 3 ore.
Al 3 lea element important pentru a pierde in greutate il reprezinta tipul de alimente. Cum am spus la inceput daca intelegi cu adevarat ce trebuie sa mananci nu va trebui sa renunti la mancare pentru a slabi. Dinpotriva vei manca chiar mai mult decat acum atata tipm cat consumi tipul de aliemente corect. Aici vorbim despre carbohidrati, proteine si grasimi.
Daca nu luam valorile corecte din acesti macronutrienti nu vom elibera grasime ca si combustibil iar in schimb ne bazam doar pe mese formate predominat din carbohidrati pentru a avea energie. Daca mai tineti minte din articolele trecute vrem sa ne transformam corpul intr-o masina automata de ars grasim si facem acest lucru numai daca ne invatam corpul sa arda grasimi pe post de combustibil. De aceea ultimul pas, tipul de alimente pe care il consumam, este cel mai important.
0 comments:
Post a Comment