Cauta pe acest blog

Thursday, April 21, 2016

Cum te ajută ceasurile și brățările fitness să slăbești

Ceasurile inteligente sau brățările fitness te pot ajuta sa slăbești și să te menții în formă prin monitorizarea activității tale fizice pe parcursul zilei.

Înainte de apariția lor pe piață, era un pic dificil să cuantificăm exact nivelul de activitate fizică. Astăzi avem la dispoziție ceasuri și brățări inteligente de monitorizare care ne permit observarea exacta a efortului pe care îl depunem fie pe parcursul unei zile întregi, fie pe parcursul unui antrenament.

garminvivofitrunner_zps78ac1ff7.jpg

Aceste gadget-uri nu sunt folosite doar de catre amatorii de mișcare, ci și de sportivii de performanță. care trebuie să-și monitorizeze și să-și analizeze cu performanțele în pregătirile pentru competiții sportive.

Vezi VIDEO aici : https://www.youtube.com/watch?v=HXU2DeEEo_0

Ce activități monitorizează o brățară sau un ceas fitness?

Micile plimbări din timpul zilei (în plus, te atenționează și când ar trebui să le iei, atunci când pierzi noțiunea timpului), urmărește progresul 24/7 și prezintă numărul de pași, calorii, distanță, numărul orelor de somn, perioada de mișcare și odihnă, target zilnic personalizat: după ce memorează un nivel curent de activitate, îți atribuie un target de atins. Apoi ți-l va ajusta pentru următoarea etapă.

Majoritatea brățărilor și ceasurilor fitness sunt rezistente la apă, însă te sfătuim să citești cu atenție specificațiile produsului înainte să mergi la înot sau la duș.

Aceste gadget-uri te motivează să faci mișcare și astfel, să slăbești și să ai o viață sănătoasă!

0 comments:

Post a Comment

like la pagina pentru a continua!